Last minute ponudbe

Že leta nazaj so turistične agencije tako po Sloveniji, kot tudi drugje po svetu začele ponujati tako imenovane  last minute ponudbe. Kaj te ponudbe so je kmalu spoznalo na tisoče ljudi po svetu, ki radi poceni potujejo. Ta ponudba je ponudba, ki jo turistična agencija izda tik preden se določena organizirana ponudba za potovanje izteče. Ponudbi tako znižajo ceno, da se njihove kvote izpolnijo. Cena seveda še vedno presega stroške turistične agencije. Kaj pa last minute ponudba pomeni za nas?


Vsekakor je za vse, ki radi potujemo privlačno pogledati ponudbo, ki je kar na enkrat  postala cenovno ugodnejša za dvajset odstotkov ali več. Seveda pa je tu bistven čas odhoda. Vsaka dovolj ugodna last minut ponudba ima namreč čas odhoda prej kot pa v enem tednu. To vsekakor ni primerno za vse ljudi, saj nekateri le težko dobimo dopust v tako zelo kratkem času. Tudi prtljaga, vsa potrebna zavarovanja in tako dalje morajo biti pripravljena v zelo kratkem času. Zato se takšnih ponudb v večini oprijemajo ravno študentje, saj imajo le ti malo obveznosti, ki pa se jih velikokrat da tudi prestaviti.


Pa saj tako je tudi prav, saj so študentje po navadi brez denarja in jim vsaka poceni last minute ponudba za njihov poletni oddih pride še kako prav.

Go Back

Comments for this post have been disabled.

Išči

Knjiga gostov
Dodajte svoj komentar